It is used for communication purpose
It is used for live conferencing
It is used to talk to each other
All of the above
Ans.- B
Q2)-Connectivity is similar to
Power cord
Internet
Floppy disk
Data
Ans.- A
Q3)-What is the term for the set of rules and regulations while working on internet?
Internet
Intranet
Protocol
WWW
Ans.- C
Q4)-
Ans.-
Q5)-These are the components of an Ethernet LAN except
Fibre
Access point
Coax
STP
Ans.- B
Q6)-MIME full form
Multipurpose Internet Mail Extension
Multiple Internet Mail Extension
Multidimensional Internet Mail Extension
Multipurpose Internal Mail Extension
Ans.- A
Q7)-What type of RJ45 UTP cable do you use to connect a PC's COM port to a router or switch console port?
Straight-through
Crossover cable
Crossover with a CSU/DSU
Rolled
Ans.- D
Q8)-Wi-fi stands for
Wireless Fidelity
Wireless Network
Wire-Fire
None of these
Ans.- A
Q9)-Which one of the following statement is correct for the term URL?
It is a type of programming object
It is a computer software program
It is the address of page on World Wide Web
It is an acronym for unlimited resource for learning
Ans.- C
Q10)-Gmail is owned by
Great Mail
Yahoo Mail
Google Mail
Gopher Mail
Ans.- C
No comments:
Post a Comment