the use of kioske in marketing
transporting products
buying and selling goods/services through wireless handled devices
using notebook PCs in marketing
Ans.- C
Q2)-What is backup ?
Adding more components to your network
Protecting data by copying it from the original source to a different desination
Filtering old data from the new data
using earlier data
Ans.- B
Q3)-What is the main folder on a storage device called ?
Root directory
Interface
Device driver
Platform
Ans.- A
Q4)-Laser printer is a type of ?
Impact printing
Non impact printing
Both of above
None of above
Ans.- B
Q5)-Which among following are used for printing big charts, drawings, maps and 3 dimensional illustrations specially for architectural and designing purposes ?
Mouse
Printers
Plotters
Speakers
Ans.- C
Q6)-A mistake in an algorithm which causes incorrect results is termed as __________ error.
logical
syntax
compiler
machine
Ans.- A
Q7)-Which of the following are called Knowledge Information processing System?
Fourth Generation Computers
Fifth Generation Computers
Laptops
Servers
Ans.- B
Q8)-What do we call an input/output device on a computer, reserved for communication between the computer operator or maintenance engineer and the computer?
EDP device
Console
Jockey
Link device
Ans.- B
Q9)-What do we call a CPU that is designed specifically to handle the communications processing task with main purpose is to off-load communications processing task from the host computer so that the host computer can be dedicated for applications and data processing jobs?
Backend processor
Front-end processor
Node processor
File server
Ans.- B
Q10)-Which among the following has been standardized in the IEEE 802.3 specification?
Bluetooth
Ethernet
Wimax
All of them
Ans.- B
No comments:
Post a Comment