Saturday, July 1, 2017

English Quiz

Q1)-Identify which part of the sentence has an error
The electrician (A) / is (B) / do (C) / writing work. (D)

A
B
C
D
Ans.- B


Q2)-The house (A) / has been (B) / built (C) / in 2012. (D)
A
B
C
D
Ans.- B


Q3)-Though the country(A) /has abundant coal reserves (B) /it has been imported coal (C) /at a high cost. (D)
A
B
C
D
Ans.- C


Q4)-An incident when my youth taught (A) /me to stand up and (B) /do what is right even if(C) /others do not agree with me(D)
A
B
C
D
Ans.- A


Q5)-As I had learnt (A) /Sanskrit in school,(B) /I could understood(C) /many Indian languages. (D)
A
B
C
D
Ans.- C


Q6)-The insurance industry in (A) /India is underwent (B) / many changes in (C) /the past few years. (D)
A
B
C
D
Ans.- B


Q7)-By this time (A) / next year (B) / I had completed (C) /my post graduation. (D)
A
B
C
D
Ans.- C


Q8)-The (A) / plants are dry (B) / for (C) / the lack of water (D)
A
B
C
D
Ans.- D


Q9)-The ship (A) / was (B) / loaded (C) / with cotton (D)
A
B
C
D
Ans.- C


Q10)-It is high time (A) / that (B) / we leave (C) / this place (D)
A
B
C
D
Ans.- C




Give us 5-Stars: Do you liked our APP ??

Please give us "5 Star rating"  on APP store.


This will encourage us to do more hard work for you, We will bring more Study Material for you (All free of cost)


- Android Rating Link ► Click Here 

- iPhone / iPad Reating Link ► Click Here


No comments:

Post a Comment