Q1)-Who has been sworn-in as the new Chief Justice of Nepal?
Q2)-Maryam Mirzakhani, the renowned mathematician passed away. She hails from which country?
Q3)-Who has won the 2017 Formula One British Grand Prix tournament?
Q4)-Who has won the 2017 Victorian Open Squash tournament?
Q5)-Who has won the first-ever National Masters snooker tournament-2017?
Q6)-Who has been given additional charge of Ministry of Information and Broadcasting (I&B)?
Q7)-Who has won the 2017 under-15 girls Dutch Open Junior Squash Championship?
Q8)-Which railway station has become the India’s first station to run by all women staff?
Q9)-The 2017 Nelson Mandela International Day (NMID) is observed on which day?
Q10)-Which portal has been launched by the State Bank of India (SBI) for home buyers?
Kalyan Shrestha
Bhanubhakta Dhakal
Hari Prasad Pradhan
Gopal Prasad Parajuli
Ans.- D
Q2)-Maryam Mirzakhani, the renowned mathematician passed away. She hails from which country?
Iraq
Iran
Israel
Ireland
Ans.- B
Q3)-Who has won the 2017 Formula One British Grand Prix tournament?
Daniel Ricciardo
Sebastian Vettel
Max Verstappen
Lewis Hamilton
Ans.- D
Q4)-Who has won the 2017 Victorian Open Squash tournament?
Saurav Ghosal
Nitesh Poonia
Rex Hedrick
Harinder Pal Sandhu
Ans.- D
Q5)-Who has won the first-ever National Masters snooker tournament-2017?
Alok Kumar
I H Manudev
Rafath Habib
Naveen Katoor
Ans.- B
Q6)-Who has been given additional charge of Ministry of Information and Broadcasting (I&B)?
Narendra Singh Tomar
Smriti Irani
Arun Jaitley
Prakash Javadekar
Ans.- B
Q7)-Who has won the 2017 under-15 girls Dutch Open Junior Squash Championship?
Yoshna Singh
Aishwarya Khubchandani
Ananya Dabke
Neha Chaudhary
Ans.- C
Q8)-Which railway station has become the India’s first station to run by all women staff?
Matunga railway station
Hazrat Nizamuddin railway station
Chhatrapati Shivaji Terminus railway station
Kolkata railway station
Ans.- A
Q9)-The 2017 Nelson Mandela International Day (NMID) is observed on which day?
July 18
July 19
July 20
July 17
Ans.- A
Q10)-Which portal has been launched by the State Bank of India (SBI) for home buyers?
SBI Realty
SBI DreamHome
SBI RealState
SBI Home
Ans.- A
No comments:
Post a Comment