Q1)-Verification of Truth of the Statement
A fan always has
Q2)-A disease always has
Q3)-Which of the following is associated with diamond ?
Q4)-All animals have
Q5)-Danger always involves
Q6)-A mountain always has
Q7)-Milk always contains
Q8)-Which of the following is always associated with justice ?
Q9)-A chocolate always has
Q10)-What is always in worry ?
A fan always has
Switch
Blades
Current
Wire
Ans.- B
Q2)-A disease always has
Cure
Medicine
Cause
Germs
Ans.- C
Q3)-Which of the following is associated with diamond ?
Hardness
Brilliance
Use
Conductivity
Ans.- A
Q4)-All animals have
Eyes
Four legs
Horns
Instincts
Ans.- D
Q5)-Danger always involves
Enemy
Attack
Fear
Help
Ans.- C
Q6)-A mountain always has
Ranger
Peak
Snow
Valley
Ans.- B
Q7)-Milk always contains
Sugar
Fats
Calcium
Water
Ans.- C
Q8)-Which of the following is always associated with justice ?
Hypocrisy
Magnanimity
Legitimacy
Diminutiveness
Ans.- C
Q9)-A chocolate always has
Wrapper
Cocoa
Nuts
Milk
Ans.- B
Q10)-What is always in worry ?
Difficulty
Unrest
Non-cooperation
Poignancy
Ans.- B
No comments:
Post a Comment