Q1)-Fill in the blanks
Priya is not _____ for this kind of a job .
Q2)-He left the book _____ the telephone.
Q3)-The waiter took the plates ______ after we had finished eating.
Q4)-It is fourteen years since I _____ him.
Q5)-I have done my muddled but _____ honest best.
Q6)-It is mainly due to their lethargy that the plan fell ______
Q7)-She had just ____ down when the telephone rang
Q8)-She always runs short ______ money.
Q9)-Suman decided to set ______ some time everyday for prayers.
Q10)-The Government agreed to pay compensation _________ damaged crops , land and cattle
Priya is not _____ for this kind of a job .
cut in
cut up
cut out
cut through
Ans.- C
Q2)-He left the book _____ the telephone.
around
beside
besides
at
Ans.- B
Q3)-The waiter took the plates ______ after we had finished eating.
up
off
away
out
Ans.- C
Q4)-It is fourteen years since I _____ him.
saw
have seen
did see
had seen
Ans.- A
Q5)-I have done my muddled but _____ honest best.
never the less
rather
none the less
none
Ans.- C
Q6)-It is mainly due to their lethargy that the plan fell ______
over
through
out
off
Ans.- B
Q7)-She had just ____ down when the telephone rang
laid
lain
lay
lie
Ans.- B
Q8)-She always runs short ______ money.
of
by
in
to
Ans.- A
Q9)-Suman decided to set ______ some time everyday for prayers.
up
in
on
aside
Ans.- D
Q10)-The Government agreed to pay compensation _________ damaged crops , land and cattle
of
for
to
through
Ans.- B
No comments:
Post a Comment