Friday, February 17, 2017

English Quiz

Q1)-In each of the following find the correct spelling
Manageble
Managable
Manageable
Managaeble
Ans.- C


Q2)-
Autonomouse
Autonomous
Autonomes
Autonomus
Ans.- B


Q3)-
Playrite
Playright
Playwright
Playwrite
Ans.- C


Q4)-
Occasionally
Occassionally
Ocassionally
Occasinally
Ans.- A


Q5)-
Weathar
Referenance
Interogation
Predict
Ans.- D


Q6)-
Recive
Remembar
Circamstances
Deceive
Ans.- D


Q7)-
Accoomodate
Accommodate
Accomodate
Acommodate
Ans.- B


Q8)-
Acquainttance
Acqquaintance
Accquaintance
Acquaintance
Ans.- D


Q9)-
Idelism
Idealism
Idaelism
Idealesm
Ans.- B


Q10)-
Abbreviate
Abreviate
Abrrviate
Abbreviat
Ans.- A


No comments:

Post a Comment