Doctor : Nurse :: ? : Follower
Employer
Leader
Worker
Manager
Ans.- B
Q2)-CUP : LIP :: BIRD : ?
BUSH
GRASS
BEAK
FOREST
Ans.- C
Q3)-Paw : Cat :: Hoof : ?
Lamb
Horse
Elephant
Lion
Ans.- B
Q4)-Dog : Bark : : Goat : ?
Bleat
Howl
Grunt
Bray
Ans.- A
Q5)-Mouse : Cat :: Fly : ?
Animal
Horse
Spider
Rat
Ans.- C
Q6)-Ornithologist : Bird :: Archealogist : ?
Islands
Mediators
Archealogy
Aquatic
Ans.- C
Q7)-Peacock : India :: Bear : ?
Australia
America
Russia
England
Ans.- C
Q8)-Carbon : Diamond :: Corundum : ?
Garnet
Ruby
Pukhraj
Pearl
Ans.- B
Q9)-Eye : Myopia :: Teeth : ?
Pyorrhoea
Cataract
Trachoma
Eczema
Ans.- A
Q10)-Hong Kong : China :: Vatican : ?
Rome
Mexico
Canada
Australia
Ans.- A
No comments:
Post a Comment