Wednesday, November 9, 2016

English Quiz

Q1)-In question (1 - 4 ) choose from the word which means opposite to the given word
Terrible
Soothing
Frightening
Scaring
Delectable
Ans.- D


Q2)-Mighty
Forcible
Forceful
Weak
Tough
Ans.- C


Q3)-Widely
Spaciously
Succinctly
Narrowly
Broad based
Ans.- C


Q4)-Development
Retardation
Retrogression
Transgression
Impunity
Ans.- B


Q5)-In question (5-8) Choose the word which means same to the given word
MASSIVE
Lump sum
Strong
Little
Huge
Ans.- D


Q6)-DEFER
Indifferent
Postpone
Defy
Differ
Ans.- B


Q7)-CEASE
Begin
Create
Stop
Dull
Ans.- C


Q8)-PIOUS
Religious
Sympathetic
Afraid
Faithful
Ans.- A


Q9)-In question (9 -10 ) Find the correctly spelt word
Adulation
Adlation
Aduletion
Addulation
Ans.- A


Q10)-
Adventitus
Adventitous
Adventitious
Adventituous
Ans.- C


No comments:

Post a Comment