Q1)-What is the shortcut key to hide current row in Excel?
Q2)-What is the program required for writing to CD-RWs called?
Q3)-A DVD is
Q4)-____________ is the study of molecules and structures whose size ranges from 1 to 100 nanometers.
Q5)-How will know surely that the hard drive has failed?
Q6)-What is motherboard ?
Q7)-Which among following is responsible for "Traffic Directing" ?
Q8)-A person who use his/her expertise to gain access to other people’s computers to get information illegally or to damage is termed as:
Q9)-Which of the following is the most common type of storage device?
Q10)-What is a zip drive?
Ctrl + H
Ctrl + R
Ctrl + 8
Ctrl + 9
Ans.- D
Q2)-What is the program required for writing to CD-RWs called?
LDE packet writer
CDF packet writer
VDF packet writer
BDF packet writer
Ans.- C
Q3)-A DVD is
Optical disk
Output device
Solid state storage device
Hard disk
Ans.- A
Q4)-____________ is the study of molecules and structures whose size ranges from 1 to 100 nanometers.
Nanoscience
Microelectrodes
Computer forensics
Artificial intelligence
Ans.- A
Q5)-How will know surely that the hard drive has failed?
Scrapping
Clicking
Buzzing sound
All of the above
Ans.- D
Q6)-What is motherboard ?
Scanner and other things are part of motherboard
Keyboard otherwise known as motherboard
A circuit board which connects all the elements
It is a type of file server
Ans.- C
Q7)-Which among following is responsible for "Traffic Directing" ?
Switch
Hub
Router
Bridge
Ans.- C
Q8)-A person who use his/her expertise to gain access to other people’s computers to get information illegally or to damage is termed as:
Assassin
Plotter
Hacker
Geek
Ans.- C
Q9)-Which of the following is the most common type of storage device?
Steel
Magnetic
Optical
Flash
Ans.- B
Q10)-What is a zip drive?
An output device
An input device
A medium capacity removable disk storage system
Software
Ans.- C
No comments:
Post a Comment