Q1)-Look at this series: 53, 53, 40, 40, 27, 27, ... What number should come next?
Q2)-Look at this series:1, 9, 17, 33, 49, 73, .. What number should come next?
Q3)-Look at this series: 21, 9, 21, 11, 21, 13, 21, ... What number should come next?
Q4)-Look at this series: 8, 22, 8, 28, 8, ... What number should come next?
Q5)-Look at this series: 1.5, 2.3, 3.1, 3.9, ... What number should come next?
Q6)-Look at this series: 544, 509, 474, 439, ... What number should come next?
Q7)-6, 11, 21, 36, 56, ? ....what will replace the question mark in the series ?
Q8)-1, 9, 25, 49, ?, 121. What will come at the place of question mark ?
Q9)-36, 34, 30, 28, 24, ... What number should come next?
Q10)-2,15,41,80, ? . Complete the series.
12
14
27
53
Ans.- B
Q2)-Look at this series:1, 9, 17, 33, 49, 73, .. What number should come next?
97
98
99
100
Ans.- A
Q3)-Look at this series: 21, 9, 21, 11, 21, 13, 21, ... What number should come next?
14
15
21
23
Ans.- B
Q4)-Look at this series: 8, 22, 8, 28, 8, ... What number should come next?
9
29
32
34
Ans.- D
Q5)-Look at this series: 1.5, 2.3, 3.1, 3.9, ... What number should come next?
4.2
4.4
4.7
5.1
Ans.- C
Q6)-Look at this series: 544, 509, 474, 439, ... What number should come next?
414
404
420
440
Ans.- B
Q7)-6, 11, 21, 36, 56, ? ....what will replace the question mark in the series ?
75
81
85
89
Ans.- B
Q8)-1, 9, 25, 49, ?, 121. What will come at the place of question mark ?
100
91
64
81
Ans.- D
Q9)-36, 34, 30, 28, 24, ... What number should come next?
22
20
18
6
Ans.- A
Q10)-2,15,41,80, ? . Complete the series.
130
132
134
136
Ans.- B
No comments:
Post a Comment