Q1)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of VANITY
Q2)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of EXALT
Q3)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of GLUT
Q4)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of SCCUMB
Q5)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of PROVOCATION
Q6)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of RADICAL
Q7)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of PASSIONATE
Q8)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of NIMBLE
Q9)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of SLUR
Q10)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of DAINTY
Modesty
Kindness
Compassion
Moderation
Ans.- A
Q2)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of EXALT
Depreciate
Ennoble
Glorify
Simplify
Ans.- A
Q3)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of GLUT
Dearth
Limit
Drain
Supply
Ans.- A
Q4)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of SCCUMB
Curb
REsist
Injure
Shoot
Ans.- B
Q5)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of PROVOCATION
Destruction
Peace
Pacification
Vocation
Ans.- C
Q6)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of RADICAL
Uncompromising
Basic
Thorough
Superficial
Ans.- D
Q7)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of PASSIONATE
Calm
Arrogant
Sure
Fervent
Ans.- A
Q8)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of NIMBLE
Giant
Clumsy
Quick
Frank
Ans.- B
Q9)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of SLUR
Promise
Hope
Credit
Virtue
Ans.- C
Q10)-Choose the word that is nearly the opposite in meaning of DAINTY
Splendid
Aggressive
Vigorous
Towering
Ans.- C
No comments:
Post a Comment