1. First railway university will be in which state?
Answer: Gujarath( Vadodra )
2. Who is the Vice Chairman of NITI Aayog ( National Institution for Transforming India)?
Answer : Arvind Panagariya
3. which is the 29th state of india?
4. Which state moving it's capital to "Amaravati" ?
Answer: Andhra pradesh
5. Which is the First Digital state in India?
Answer: Kerala
6 First Digital district in India?
Answer: Idukki(Kerala)
7. Who Won 2016 oscar - best actor award ?
Answer: Leonardo DiCaprio
8. Who Won 2016 oscar - best actress award ?
Answer: brie Larson
9. Who Won 2016 oscar - best film ?
Answer: Spotlight
10. Who is the winner of abel prize 2016?
Answer: Andrew Wiles( Brittan )
No comments:
Post a Comment